Endnu en AGF-profil står frem: Forkert at fyre Riddersholm
AGF's Martin Spelmann (tv.) er ikke enig i fyringen af Glen Riddersholm som træner. Foto: Henning Bagger/arkiv/Scanpix
AGF-anføreren har kaldt fyringen af cheftræner Glen Riddersholm for en skandale. Martin Spelmann bakker op.

Morten "Duncan" Rasmussen er klar i mælet: Fyringen af Glen Riddersholm som træner i AGF er en skandale.

AGF's anfører står ikke alene. En anden af klubbens profiler, midtbanespilleren Martin Spelmann, er heller ikke enig i, at Riddersholm skulle have sparket.

- I min verden er det en forkert beslutning at fyre ham. De dårlige resultater er ene og alene et ansvar, der ligger hos os.

- Om så de ansatte ti trænere, er det ikke dem, der har spillet kampene. Vi har ikke præsteret, og derfor gør det ondt, siger Martin Spelmann til BT.

Fredag vandt AGF 5-1 ude over Helsingør i Superligaen. Fyringen af Riddersholm blev meldt ud lørdag.

- Jeg lægger ikke skjul på, at jeg havde et rigtig, rigtig godt forhold til Glen Riddersholm.

- Vi havde en fantastisk tur hjem i bussen i aftes, og alt var godt efter vores store sejr, og det er altid rart, når man har lang tid til den næste kamp på grund af landsholdspausen.

- Men så får man denne her, og den er svær at sluge. Jeg ved ikke, om der nogensinde er en god timing på sådan en fyring, men jeg er utroligt ked af, at han ikke er her mere, siger Spelmann.

AGF har hentet David Nielsen i Lyngby som erstatning for Riddersholm. Netop Riddersholm var en stor årsag til, at Spelmann kom til AGF sidste år.

Spelmann føler, at fyringen af Riddersholm er en "mavepuster", men understreger, at hans udtalelser intet har med David Nielsen at gøre.

Både Spelmann og Morten "Duncan" Rasmussen fortæller om stor opbakning til Riddersholm i AGF-truppen.

/ritzau/