En sættevogn fyldt med fisk er stjålet
En sættevogn fuld af fisk og en trækker er blevet stjålet fra en parkeringsplads i Hjørring.

Skagerak Fiskeeksport i Hirtshals har været udsat for et usædvanligt tyveri.

Søndag eftermiddag anmeldte firmaet, at en sættevogn fuld af fisk var forsvundet fra en parkeringsplads på Sprogøvej i Hjørring.

- Nogen timer efter tyveriet af sættevognen blev opdaget, blev det konstateret, at der også var forsvundet en trækker, altså en lastbil, fra den samme parkeringsplads, men som tilhørte et andet firma, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi i Aalborg, Per Jørgensen.

Han vurderer, at der formentlig tale om en planlagt og professionelt tyveri.

- Man skal vide, hvad man har med at gøre, når man kører af sted med et køretøj i den størrelse, og det er meget lang tid siden, at jeg har hørt om et lignende tyveri, siger han.

Det er uklart, præcis hvilken model, der er tale om, men en sættevogn i almindelig størrelse er cirka 13 til 15 meter lang og vejer op mod otte ton.

Sættevognen er hvid og har registreringsnummer NK 6085. Der står Skagerak Fiskeeksport på vognen. Trækkeren er sort. Begge dele er nu efterlyst internationalt.

- Vi har en formodning om, at man vil forsøge at køre den til udlandet, men de skal være ret dygtige, hvis det skal lykkes at komme ud af landet, siger Per Jørgensen.

/ritzau/