Elvis-bibel solgt for en halv million
"The King of Rock 'n' Roll" fik det religiøse skrift til jul i sit hjem i Graceland i 1957. Foto: AP Photo / POLFOTO
Rockkongens religiøse bog overgik alle salgsforventninger. Men ingen ville købe plettede Elvis-underbukser.

En bibel, som har tilhørt den afdøde rockstjerne Elvis Presley, er blevet solgt for intet mindre end 59.000 pund (cirka 550.000 kroner) ved en auktion i London.

"The King of Rock 'n' Roll" fik det religiøse skrift til jul i sit hjem i Graceland i 1957. Den hellige bog indeholder hans håndskrevne notater helt indtil bortgangen den 16. august 1977.

Auktionshuset Omega Auctions havde forventet, at biblen ville blive solgt for omkring 25.000 pund. Men en amerikansk mand med bopæl i Storbritannien greb dybt i lommerne og mere end fordoblede den forventede salgspris.

Ingen var dog interesserede i at investere i et par slidte Elvis Presley-underhylere, som var sat til salg for 7000 pund. Det højeste bud på de plettede underdrenge var blot 5000 pund.

Rockkongen havde underbukserne på ved et show tilbage i 1977, og det er hans far, Vernon, der har opbevaret dem siden da - selvfølgelig uden at vaske dem.

Andre af Elvis Presleys ejendele blev solgt ved en tidligere auktion lørdag - blandt andet brugte manchetknapper og en guldkæde.