Efter brækket ben: Villa føler sig stærk
Angriberen David Villa er efter otte måneders pause parat til at starte inde for Spanien i VM-kvalifikationen.

Da Spanien vandt sommerens fodbold-EM, var det uden David Villa, som formentlig havde været et af de første navne på holdkortet, hvis ikke FC Barcelona-angriberen havde brækket benet for otte måneder siden.

Nu er David Villa igen ved at være i topform, og han har allerede gjort comeback for både klubholdet og landsholdet.

Tirsdag aften kan David Villa få en nøglerolle i VM-kvalifikationskampen mod Georgien på udebane. Spanien er forsvarende verdensmester efter VM-triumfen i Sydafrika i 2010.

- Jeg har ikke mærket noget til skaden, siden jeg begyndte at træne for syv uger siden, og der har ikke været nogle problemer siden operationen.

- Jeg bygger mine muskler, selvtillid og styrke op, og jeg kan bevæge mig bedre, siger David Villa til nyhedsbureauet Reuters.

David Villa blev indskiftet og scorede for Spanien på et straffespark, da holdet vandt 5-0 over Saudi Arabien i en testkamp.

- Jeg har trænet i lang tid nu, og min krop er ved at tilpasse sig, men om jeg skal spille fra start er trænerens beslutning, siger 30-årige David Villa.

Det er indtil videre blevet til 52 mål i blot 83 landskampe for David Villa, hvilket må siges at være en imponerende statistik.

Til sammenligning måtte den tidligere danske landsholdsangriber Jon Dahl Tomasson bruge 112 landskampe til at score 52 mål for Danmark.

/ritzau/

via Listen To News