Drew Barrymore drømmer om sin baby
Skuespillerinden har leget med tanken om at give sig i kast med andre erhverv end skuespillet. Foto: David Shankbone / GNU Free Documentation License / Wikimedia Commons
Med udsigten til sit første barn glæder Drew Barrymore sig over alle de muligheder, hendes barn får i livet.

Mens mange kommende mødre fantaserer om, hvordan det bliver at få børn, fantaserer Drew Barrymore om, hvordan det bliver for hendes barn at komme til verden.

Den populære skuespillerinde elsker nemlig tanken om, at hendes kommende barn har frit valg i livet.

- Jeg elsker idéen om, at den ikke behøves gøre noget, som ikke interesserer den, siger hun om sin baby ifølge Femalefirst.co.uk.

- Jeg ville ikke blive overrasket, hvis mit barn vil lave noget med mad, vin eller kunst som voksen, siger skuespillerinden, som venter barnet med sin mand, Will Kopelman, der er kunstkonsulent.

Men som mor vil Drew Barrymore ikke presse sit barn til at gå i sine kreative forældres fodspor.

- Børn må også gerne gøre noget helt anderledes, hvis det er det, de ønsker. Jeg vil bare gerne skabe sjove og skønne muligheder for min familie, siger 37-årige Barrymore til bladet Hauteliving.com ifølge Femalefirst.co.uk.

Selv har skuespillerinden også leget med tanken om at give sig i kast med andre erhverv end skuespillet.

- Jeg har lyst til at prøve det hele. Jeg elsker film, men jeg elsker også mad, vin og rejser. Jeg ville elske at være rejseskribent, det ville være fantastisk, afslører Hollywood-stjernen.

Hun og manden, Will Kopelman, blev gift i juni foran 170 gæster i Drew Barrymores hus i Montecito i Californien.