Dødstal på Costa Concordia kan eksplodere
Der kan vente flere ubehagelige overraskelser til dykkere, der undersøger Costa Concordia indvendigt. Foto: Gregorio Borgia / POLFOTO
Det 13. dødsoffer for skibsforliset er nu fundet, men dødstallet kan være langt højere, da der kan have været uregistrerede passagerer.

De italienske myndigheder har nu fundet det 13. dødsoffer for Consta Concordias forlis.

Der er tale om en ukendt kvinde.

Der savnes lige nu 24 personer, men antallet af døde kan være langt højere end listen over savnede antyder.

For der kan have været en stor del uregistrerede passagerer med Costa Concordia, der i fredag sidste uge stødte på grund ved den italienske ø Giglio.

"Der kan have været et ukendt antal personer på skibet, som vi ikke kender til, som var ukendte passagerer," siger Franco Gabrielli, der er talsmand for de italienske myndigheder, ifølge AP.

Myndighederne leder nu efter en ukendt ungarnsk kvinde, der ikke fremgår af de officielle passagerlister. Hun ringede før ulykken hjem til sine forældre, men er nu forsvundet.

Otte af de 13 dødsofre er nu identificeret, fortæller Franco Gabrielli.

Det drejer sig om fire franskmænd, en italiener, en ungarer, en tysker og en spanier.

Costa Concordia stødte på grund og fik en 70 meter lang flænge i siden. Ulykken skete, da mange af de 4.200 passagerer spiste gallamiddag.

Samtidig vækker det i dag forargelse, at selskabet, der ejer Costa Concordia ny tilbyder passagerne rabat på en ny krydstogtbilllet.

Der venter 30 procent rabat til passagerer, der igen rejser med det italienske selskabs skibe.

Kilde:AP/USA Today