Død kvinde skal obduceres hurtigst muligt
Der er måske tale om en forbrydelse, men politiet kan ikke sige noget med sikkerhed efter fund af død kvinde.

Liget af kvinden, som torsdag blev fundet i en baghave ved et herberg i Gentofte, skal nu obduceres af retslægelige eksperter.

Først derefter kan politiet fastslå, hvorvidt hun er blevet slået ihjel - eller om der måske ligger en anden årsag bag hendes pludselige død.

- Omstændighederne giver anledning til at tro, at der er tale om en forbrydelse, fortæller efterforskningsleder Henning Svendsen til Ritzau.

- Men status lige nu er, at man ikke med sikkerhed kan konstatere dødsårsag og dødsmåde, og derfor bliver den afdøde kørt til Retsmedicinsk Institut med henblik på obduktion så hurtigt, at det overhovedet kan lade sig gøre, tilføjer han.

Det var betjente fra Nordsjællands Politi, der - i forbindelse med efterforskningen af sagen om en savnet kvinde - fandt kvindeliget i et hjørne af haven ved herberget på Jægersborg Allé.

Hun er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet regner dog med, at der er tale om den kvinde, som man har ledt efter.

- Vi formoder, der er tale om en 35-årig kvinde, der har været savnet i en uges tid, siger Henning Svendsen.

Liget af kvinden, som blev fundet i et hjørne af haven, har tilsyneladende ligget der så længe, at det ikke umiddelbart er muligt med sikkerhed at konstatere, hvordan eller hvorfor hun mistede livet.

/ritzau/