Betalt indhold
Derfor kan du takke din kvinde for, at du er godt udrustet
Penisstørrelser er et meget omdiskuteret emne blandt både mænd og kvinder. Diskussionen får dog en hel ny dimension, når man tager ekspertudtalelse fra en dansk professor i betragtning

Sammen med Mathilde Mackowski fra Sinful.dk har vi set nærmere på, hvor meget penisstørrelsen egentlig betyder for vores sexliv.

Ifølge et australsk studie, forholder det sig sådan, at kvinder har tendens til finde det store kønsorgan mere tiltrækkende end det lille af slagsen.

Denne konklusion er opstået på baggrund af et forsøg, hvor en række kvinder skulle betragte nogle computertegnede mænd og derefter vurdere, hvor attraktive, de fandt dem.

Her viste det sig altså, at størrelsen på kønsorganet blev vurderet på samme niveau som mandens højde og skulderbredde, hvilket vil sige, at det havde en ret stor betydning for kvinderne.

Sådan har kvindens lyst skabt mandens store vedhæng

 

Det er altså på baggrund af disse resultater, at den danske professor i evolutionære studier, tidligere ved Aarhus Universitet og nu direktør ved Statens Naturhistoriske Museum, Peter Kjærgaard, mener, at der er en sammenhæng mellem kvindens lyst og størrelsen på mandens penis:

- Studiet og dets resultater er spændende, da det giver et bud på, hvorfor vores kønsorganer ser ud, som de gør. Det peger nemlig hen mod, at der har foregået en seksuel selektion fra kvindernes side, udtaler professoren.

Peter Kjærgaard mener, at denne udvikling har fundet sted, da vi begyndte at gå på to ben, hvilket gjorde, at menneskets kønsorganer blev synlige for det modsatte køn. 

- En stor penis har altså været et tydeligt træk hos mennesket i forhold til andre dyrearter, slår professoren fast.

Hvis man så antager, at fortidens kvinder har fundet en stor penis mest attraktiv, har disse mænd haft en større chance for at videreføre deres gener, hvilket giver anledning til, at mandens kønsorgan har vokset sig større gennem tiden.

Og det er altså på baggrund af denne teori, at kvindens lyst har skabt mandens store penis.

Men hvor meget betyder penisstørrelsen så for det moderne menneske? 

Da vi ikke længere går nøgne rundt, vælger vi heller ikke vores livspartner ud fra størrelsen på personens kønsorgan.

Alligevel gav kvinderne i undersøgelsen de højeste karakterer til de veludrustede mænd. På baggrund af dette, er det rimeligt at antage, at penisstørrelsen stadig har en vis betydning for kvinder i det moderne samfund.

Ser man på mændenes forhold til størrelsen på deres vedhæng, peger Peter Kjærgaard på, at det også har en betydning for den moderne mand.

”Mænd leder opmærksomheden hen mod størrelsen på deres kønsorgan som et led i konkurrencen om at få lov til at videreføre deres gener” siger han.

Sådan får du en større erektion

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski bakker op om professorens udtalelser, da hun oplever, at der i dag er stor fokus på penisstørrelsen blandt begge køn.

”Både mænd og kvinder ser en sammenhæng mellem størrelsen på penis og den nydelse, som kvinder oplever under et samleje” siger hun.

Mathilde Mackowski understreger dog også, at det ikke altid handler om størrelsen for at opnå nydelsesfuld sex:

”Det handler i lige så høj grad om kemi, intimitet og det bånd, som er imellem to mennesker – og det ved jeg, mange kvinder sætter lige så stor pris på er tilstede under et samleje”

Hvis der alligevel skulle være brug for et egoboost fra mandens side for at kunne præstere godt på lagnerne, anbefales en penispumpe, der danner vacuum omkring penis og dermed giver en voksende erektion ved brug.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.