Defoe og Bale skaffer første Tottenham-sejr
Tottenham havde ikke vundet i Premier League i denne sæson, men søndag kom London-klubben på sejrskurs igen.

I sidste sæson endte Tottenham på fjerdepladsen i Premier League, men i denne sæson er det gået knap så godt for London-klubben.

Holdet havde ikke vundet i sine første tre kampe i sæsonen, men søndag vandt Tottenham så for første gang i denne sæson, da oprykkerne Reading blev besejret med 3-1 på eget græs.

Tottenham har i sommerpausen sagt farvel til store profiler som kroaten Luka Modric, der er solgt til Real Madrid, samt hollænderen Rafael van der Vaart, der nu spiller i Hamburger SV.

Men så er det godt, at der er andre til at tage over. Jermain Defoe var den store profil hos Tottenham, da den engelske landsholdsangriber sørgede for både 1-0- og 3-0-målet.

Især målet til 3-0 var en lækkerbisken. Defoe tørrede hele Readings forsvar over en halv bane og afsluttede med en sikker inderside.

Han var tæt på at score sit tredje mål i kampen i slutminutterne, men han sparkede over mål. I stedet fik Reading reduceret til 1-3 i overtiden ved Hal Robson-Kanu.

Det var waliseren Gareth Bale, som fik skovlet 2-0-målet ind over stregen i midten af anden halvleg.

Bale var udset til en plads på det britiske hold ved sommerens OL i London, men han måtte trække sig med en skade i juni og er først nu ved at være tilbage i topform.

Tottenham har fem point efter de første fire kampe, og holdet sniger sig med sejren op i midten af tabellen. Reading hænger derimod fast i bunden af rækken med blot et point efter tre kampe.

/ritzau/