Dansk teenager scorer sit første mål i Championship
Philip Billing fik nettet til at blafre i The Championship. Foto: Colourbox/Free
Philip Billing scorede det sidste mål i Hudderfields 2-0-sejr over traditionsklubben Nottingham Forest.

Den 19-årige danske midtbanespiller Philip Billing scorede lørdag eftermiddag for første gang i Englands næstbedste fodboldrække, The Championship.

Det tidligere Esbjerg-talent gjorde det til slutresultatet 2-0 i Hudderfields udekamp mod Nottingham Forest. Danskerens scoring faldt efter 84 minutter. Det var hans sjette optræden i The Championship i denne sæson.

Kort efter målet blev danskeren udskiftet.

Sejren giver Huddersfield tre vigtige point i bundkampen. Holdet har nu ni point ned til nedrykningsstregen.

Knap så succesfuld var lørdagen for Fulhams ungdomslandsholdsspiller Lasse Vigen Christensen. Allerede i det femte minut af udekampen mod Queens Park Rangers måtte danskeren lade sig udskifte med en skade. Omfanget af skaden er endnu ikke kendt.

Fulham klarede sig uden danskeren og vandt kampen 3-1.

Der var flere danskere i aktion i The Championship lørdag.

Simon Makienok Christoffersen fik hele kampen på banen for Charlton, der efter 0-0 mod Cardiff fortsat er næstsidst i rækken.

Den udlejede målmand Anders Lindegaard var også på banen gennem samtlige 90 minutter for Preston, der vandt udekampen over Wolverhampton med 2-1.

Fuld spilletid var der også til Jonas Knudsen hos Ipswich, men han måtte forlade banen i udekampen mod Bristol City med et 1-2-nederlag.

Lasse Vibe og Casper Ankergren varmede bænkene for henholdsvis Brentford og Brighton.

/ritzau/