Cornelius føler sig klar til landsholdet
FCK-angriberen slog igen sit talent fast med en scoring i den eksplosive 2-2-kamp mod OB i Odense.

Opstigningen til stjerne i Superligaen har nærmest været kometagtig for den unge FCK-angriber Andreas Cornelius.

Søndag var hans pandebrask igen i hovedrollen, da den 19-årige teenager scorede til 1-0 i den herlige 2-2-topkamp mellem københavnerne og OB i Odense.

Efter få og korte optrædener i Superligaen i fjor har Andreas Cornelius lynhurtigt slået sig fast med seks mål i otte kampe i indeværende sæson. Søndag scorede han igen efter et indlæg fra Lars Jacobsen.

- Det er en del af vores koncept, at de skal ramme mig derinde. Jeg bliver perfekt serviceret for øjeblikket, siger angriberen.

- Jeg har været mentalt og fysisk forberedt til at spille heroppe i Superligaen. Mine trænere har været gode til at presse mig og hele tiden forbedre mit spil, siger Andreas Cornelius.

Kampen mellem OB og FC København var den helt perfekte optakt til de kommende dage med landsholdet, der på lørdag møder Tjekkiet i den første VM-kvalifikationskamp frem mod slutrunden i 2014 i Brasilien.

- Jeg kommer med en kamp i benene, hvor der var intensitet og tempo. Det er helt perfekt. Jeg føler mig klar, fastslår Andreas Cornelius.

/ritzau/