Contador giver ikke op: Jeg angriber igen
Alberto Contador kunne heller ikke på 15. etape af Vueltaen ryste Joaquim Rodriguez af, men han prøver igen.

Bjarne Riis-stjernen Alberto Contador er ved at løbe tør for bjerge i bestræbelserne på at knække rivalen Joaquim Rodriguez (Katusha) i årets udgave af Vuelta a España.

Men Saxo Bank-Tinkoff Bank-rytteren lover, at han på mandagens 16. etape, som også byder på barske bjerge, vil prøve at sætte løbets førende rytter igen.

- Jeg kan forsikre dig om, at jeg vil udnytte hver en chance, jeg ser i resten af løbet til at angribe. Man ved aldrig, når folk har en dårlig dag, siger Contador til holdets hjemmeside.

På søndagens 15. etape forsøgte Contador - som han efterhånden har gjort en del gange i årets løb - at sætte Rodriguez på en stigning.

- Joaquim kører sit livs Vuelta og er måske i sit livs form, mens jeg måske stadig er lidt rusten efter min lange løbspause.

- Men jeg elsker at være her efter alt for lang tids fravær. Det er opløftende at mærke tilhængernes store opbakning hver eneste dag, siger Contador, der først for nyligt er vendt tilbage efter sin dopingkarantæne.

- I morgen er målet simpelt. Jeg skal angribe og blive ved at angribe, så jeg håber på at være udhvilet og klar til opgaven, siger Contador.

Contador er kun 22 sekunder efter Joaquim Rodriguez i den samlede stilling.

/ritzau/