Christiane: Vil ikke være påklædningsdukke
Når Vild med dans løber over skærmen i aften, er det tredje sæson med Christiane Schaumburg-Müller som vært.

Hun har efterhånden en god portion erfaring i at styre danserne og dommerne i Vild med dans. Når programmet igen sendes fredag aften, er det nemlig tredje gang, Christiane Schaumburg-Müller er ved roret.

Men hvert år prøver hun også at udvikle sig som vært, og i år betyder det for eksempel, at hun vil lægge en dæmper på de vilde kostumer.

- Første år, jeg var med, handlede det meget om at finde niveauet for, hvordan vi skulle være som værter fortæller tv-værtinden om sine og medværten Claus Elmings forberedelser.

- Andet år lagde vi meget vægt på, at vi skulle føle os hjemme på dansegulvet. Vi havde en coach, der fik os til at gå rundt på gulvet i bare tæer og mærke på søjlerne, det var ret skægt og det hjalp sådan, at vi kendte lokalet rigtig godt, fortæller hun.

- I år er målet, at vi skal være mere hjertelige. Jeg vil gerne være mere moderlig overfor deltagerne, og som værtinde vil jeg gerne fremstå varm og sød, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Det kommer også til at afspejle sig i hendes styling.

- Jeg vil ikke være påklædningsdukke. I denne sæson bliver mine kjoler kun lange gallakjoler, og stylingen bliver mere afdæmpet, siger Christiane.

Når Christiane fredag aften træder ind på gulvet, er det i en kjole af designeren Jesper Høvring.

/ritzau/