Chelsea-træner: Vi får hård kamp mod FCN
Chelseas manager Roberto Di Matteo mener, at det bliver en svær kamp for London-klubben, når holdet møder FCN.

FC Nordsjælland skal i næste spillerunde i Champions League møde Chelsea på hjemmebane, og englændernes manager Roberto Di Matteo har respekt for de danske mestre.

- Det bliver en hård kamp, og det er FCN's første hjemmekamp, så de vil sikkert vise sig frem, så det bliver svært for os, siger Roberto Di Matteo til TV3+.

Onsdag aften spillede de forsvarende Champions League-mestre 2-2 hjemme mod Juventus, og Di Matteo var ikke tilfreds med organisationen i forsvaret, som lod en 2-0-føring smutte mod italienerne.

- Vores udfordring er at finde balancen. Vi var gode offensivt mod Juventus, men defensivt havde vi problemer, mener Di Matteo.

På to mål af midtbanespilleren Oscar havde Chelsea bragt sig foran med to mål efter lidt over en halv time, men det var ikke nok til at snuppe alle tre point.

- Vi havde skabt os selv et fantastisk udgangspunkt for at vinde kampen, men vi fik kun et uafgjort resultat. Vi vidste, at vi mødte et hold med kvalitet, siger Di Matteo til Sky Sports.

- Vi har en lidt flad fornemmelse, fordi vi var foran, men det vil blive en tæt gruppe, vurderer italieneren.

Chelsea-spilleren John Obi Mikel var også skuffet over den måde, holdet lod Juventus udligne 10 minutter før tid.

- Vi begyndte så godt og og havde kampen under kontrol. Det andet mål gav vi bort alt for nemt, erkender John Obi Mikel over for BBC.

/ritzau/