Caroline Fleming flytter ind i prins Joachims villa
Caroline Fleming flytter tilbage til Danmark. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Når den danske prins flytter til Frankrig med sin familie, overtager Caroline Fleming huset for en periode.

Caroline Fleming, som er født og opvokset på Valdemar Slot på Tåsinge, har de sidste 25 år boet i udlandet.

Men tidligere på året tog den tidligere baronesse beslutningen om at flytte hjem til Danmark, og nu kan ugebladet Her & Nu berette, at Caroline Fleming flytter ind hos ingen ringere end prins Joachim.

Til august flytter han nemlig til Frankrig med sin familie, og det betyder, at hans villa på Emiliekildevej i Klampenborg er ledig i en periode.

– Jeg kan nu bekræfte, at Caroline har lejet prins Joachims hus og flytter ind med sin familie i begyndelsen af august, siger hendes manager, Jesper Thomsen fra Unique Models, til Her & Nu.

Caroline Fleming har tre børn.

Hun har Alexander fra 2004 og Josephine fra 2006 med den britiske rigmand Rory Fleming. I 2010 fik hun sønnen Nicolas med fodboldspiller Nicklas Bendtner.

Beslutningen om at flytte tilbage til Danmark, er blandt andet taget, fordi hun vil give sine børn en dansk barndom.

Det fortalte hun på den røde løber ved Elle Style Awards i maj.

- En dansk barndom er at cykle i skole og at kunne bade i det danske hav hele året rundt, hvilket er noget af det, jeg skal lære. Nye danske kartofler vil jeg kunne spise, når de bliver gravet op.

- Efter at have været ude i 25 år, har man oplevet meget, set meget og fået rusket op i mange værdier, sagde hun dengang.

/ritzau/

Af Eva Maria Brandi, Ritzau Fokus
via Listen To News