Brøndby spiller uafgjort for femte gang
For femte kamp i træk spillede Brøndby uafgjort. Denne gang 1-1 i Herning mod FC Midtjylland.

Hverken Brøndby eller FCM formåede at komme helt ud af en pointmæssigt fattig periode, da de to hold søndag spillede 1-1 i Herning.

Det var Brøndbys femte uafgjorte i træk, mens FCM godt nok stadig er ubesejrede på hjemmebane, men ulvene har kun vundet en af de seneste seks kampe i Superligaen.

Resultatet virkede som et rimeligt udfald af en kamp, der var præget af intensitet og hårde tacklinger, men det var småt med det smukke fodbold.

Brøndbys føringsmål kom da Franck Semou blev nedlagt i feltet af Erik Sviatchenko, og Mike Jensen eksekverede fra pletten.

Gæsterne holdt efter scoringen godt fast i spillet, og var sjældent truet af en ikke særlig idérig FCM-offensiv.

Det var da heller ikke ligefrem tiki-taka der førte til udlugningen men en løs bold, der havnede ved Mads Albæk, som med et kontrolleret og glimrende spark fra omkring 25 meter gjorde det til 1-1.

Ingen af holdene var i stand til for alvor at sætte sig på kampen i den sidste halve time, tættest på scoring kom Dario Dumic med et hovedstød snert forbi mål, mens FCM havde en række skud, der kunne være blevet farlige, men det var småt med præcision.

Tager Brøndbytræner Auri Skarbalius de positive briller på, kan han konstatere, at hans hold nu er ubesejret i fem kampe, men der er i den grad stadig plads til spillemæssige forbedringer.

Offensive kapaciteter som Dennis Rommedahl, Qunicy Antipas og Mikkel Thygesen blev endnu en gang ikke sat i scene, men de sprudlede heller ikke ligefrem selv med idéer.

I næste runde må Brøndby klare sig uden Clarence Goodson der fik rødt kort i slutfasen efter skærmydsler med Morten "Duncan" Rasmussen.

/ritzau/