Brøndby-fans om Auri: Nej, nej, nej
Auri Skarbalius er en kæmpeskuffelse for Brøndbys tilhængere. Foto: Lars Poulsen/POLFOTO / POLFOTO
Modsat ledelsen i Brøndby er tilhængerne på Vestegnen slet ikke tilfredse efter den permanente aftale med Auri Skarbalius.

Der er vrede og skuffelse blandt fans af Brøndby IF, efter det i dag er blevet offentliggjort, at Auri Skarbalius bliver i klubben som cheftræner de næste to år.

Buh-råbene får frit løb på debatforummet blok4.dk, hvor diskussionslystne Brøndby-tilhængere mødes.

"Hvor er det dog sørgeligt at se, det ligner mere og mere en nedrykning, nu mangler vi bare, at der ingen ny venstreback eller angriber bliver hentet," skriver brugeren Lars under overskriften 'Nej, nej'.

Samme hårde besked kommer fra brugeren donBaldur. Han skyder med skarpt mod en af de ganske få brugere, der forsøger at vende forlængelsen med Auri til noget positivt.

"Vi har da aldrig været dårligere, end vi er nu spillemæssigt, har du set de sidste to kampe? Så hvordan du kan få noget positivt ud af dette, er mig en gåde. Kan heller ikke komme i tanke om en træner, som vil slikke Per (Bjerregaard, red.) mere i røven end Auri. Det er fuldt ud igennem skandaløst," skriver donBaldur.

Dermed er tilhængerne altså lodret uenige med sportsdirektør Ole Bjur, der tidligere i dag over for klubbens hjemmeside gav Auri og hans team fine ord med på vejen.

"Vi har fået sammensat et utrolig kompetent og meget dynamisk trænerteam, der har alle de faglige egenskaber, der skal til for at skabe et stærkt sportsligt fundament, som vi kan bygge fremtiden på," lød det fra klubbens mand.

Læs flere harske kommentarer her.