Brøndby-boss tror ikke på Bjerregaard-exit
Brøndbys bestyrelsesformand Sten Lerche tror ikke, at Per Bjerregaard vil gå som formand for amatørafdelingen.

Sten Lerche, der er næstformand i Brøndbys amatørafdeling, regner ikke med, at der falder en bombe om Per Bjerregaards afgang ved aftenens bestyrelsesmøde i amatørafdelingen.

Det har der været rygter om inden aftenens bestyrelsesmøde, der er sat til at vare fra klokken 18 til 22 i aften. Sten Lerche sagde således til Ritzau, da han blev spurgt til emnet i mandags:

- Punkt et, så er der det faktuelle. Per er jo valgt direkte på en generalforsamling, så der er ikke andre steder end ved en generalforsamling, at man kan bede Per om at gå.

- Så at det skulle kunne ske på et bestyrelsesmøde, det er ikke en mulighed, fastslår Sten Lerche.

Per Bjerregaard kan dog selv vælge at træde tilbage, men han har ikke delt eventuelle overvejelser om at gå af som formand for amatørafdelingen med Brøndbys bestyrelsesformand Sten Lerche.

- Så kan man spørge, vil Per selv vælge at gå? Det har jeg intet hørt om, og det tror jeg heller ikke bliver tilfældet.

- Der er heller ikke noget på dagsordenen omkring mistillid til Per, eller at nogle vil bede ham om at gå. Så skal det være noget, jeg ikke er informeret om. Men jeg plejer da at få den slags informationer, påpeger Sten Lerche.

- Jeg ved ikke, hvor det stammer fra, det må jeg indrømme. Jeg er lidt blank på det rygte, siger han.

Rygtet er også nået rundt til de øvrige medlemmer af bestyrelsen i Brøndby, og flere har henvendt sig til Sten Lerche for at høre, hvad der foregår.

- Der er selvfølgelig flere bestyrelsesmedlemmer, der har ringet til mig og spurgt, hvad det er for noget. Så jeg har heller ikke indtryk af, at det er nogle fra bestyrelsen, der har sluppet det rygte, siger Sten Lerche.

Han insisterer på, at han ikke kender noget til rygtet.

- Hvis Per skulle gå før tid, så er det kun Per, som kan tage beslutningen. Men som sagt er han valgt direkte på en generalforsamling, så kun ved en ny generalforsamling kan han blive bedt om at gå.

Kan han vælge at træde af til bestyrelsesmødet?

- Det kan han jo altid. Alle bestyrelsesmedlemmer kan træde ud. Men jeg går ud fra, at Per ville informere mig, hvis han gik med de tanker, fastholder Sten Lerche.

/ritzau/