Biebers mor indrømmer selvmordsforsøg
Stjernen, som smelter millioner af teenagepigers hjerter, var i fare for aldrig at blive født.

En opvækst med seksuelt misbrug og et liv med sorg, alkohol og narkotika har været virkeligheden for Justin Biebers mor.

Allerede i en alder af fire begyndte de seksuelle overgreb på Pattie Mallette, som senere forsøgte at drukne tankerne om overfaldene i alkohol og stoffer, skriver Femalefirst.co.uk.

- Misbruget og smerten fyldte mere år for år, til sidst var jeg så langt ude i stoffer og alkohol, at jeg ikke kunne indse, jeg havde en depression, skriver Pattie Mallette i sin selvbiografi.

Det hårde liv førte til, at hun som kun 17-årig forsøgte at tage sit eget liv ved at hoppe ud foran en lastbil, men selvmordsforsøget mislykkedes, og snart var Pattie Mallette tilbage i den gamle gænge med stoffer og alkohol.

- Jeg var fuld af skam. Jeg har senere lært, at det er en følelse, som alle børn, der bliver seksuelt krænket, har. Vi føler, der er noget galt med os, siger hun til det amerikanske tv-show Today.

Blot to måneder efter sit selvmordsforsøg blev Pattie Mallette gravid. Og selvom hendes omgivelser rådede hende til at få en abort, var den 17-årige pige fast besluttet på at få barnet.

- Jeg vidste bare, at jeg ikke kunne få en abort. Jeg ville beholde ham, siger hun i Today.

Og det blev redningen for Pattie Mallette, som ikke vidste, at hun bar den dreng, som senere i livet skulle blive den verdenskendte Justin Bieber.

- Jeg fortæller det, fordi så mange unge mennesker bliver misbrugt seksuelt, men det bliver ikke sagt. Det bliver bare noget, de vænner sig til og skjuler, siger Biebers mor, der håber, at hendes historie kan få flere børn og unge til at sige fra overfor misbrug.

/ritzau/