Bendtner tager plads på bænken i Genoa
Nicklas Bendtner må vente lidt endnu med at få sæsondebut for Juventus, som har placeret danskeren på bænken.

Nicklas Bendtner er med i truppen for Juventus, som søndag eftermiddag gæster Genoa i den italienske Serie A. Men den danske landsholdsangriber begynder på bænken.

Bænkepladsen var ventet, da flere andre af klubbens angribere er foran i køen lige nu. Angriberne Alessandro Matri og Sebastian Giovinco starter inde for Juventus.

Giovinco er italiensk landsholdsspiller og har imponeret med flere mål i begyndelsen af sæsonen. Matri har tidligere været på landsholdet, men er røget af og er først ved at ramme formen igen nu.

Især Giovinco bliver svær at slå af for Bendtner, som formentlig skal kæmpe om pladsen ved siden af den kun 1,64 meter høje tekniker.

Her har Mirko Vucinic, som også tager plads på bænken i Genoa, spillet tidligere i denne sæson, men søndag er det Matri, som er foretrukket.

I Italien er det i denne sæson indført, at klubber må have 12 spillere siddende på bænken, og det vil formentlig betyde, at Bendtner næsten altid vil være udtaget til truppen. Men det er ingen garanti for, at han får spilletid.

Der er eksempelvis hele fem angribere med til kampen i Genoa. Den sidste er Fabio Quagliarella, som også er med blandt de 23 navne.

/ritzau/