Bendtner-rival sørger for Juventus-point
Der var ikke plads til angriberen Nicklas Bendtner i truppen, da Juventus spillede 2-2 ude mod Chelsea.

Det kunne næsten ikke blive værre for Nicklas Bendtner, som fra tribunen kunne se sin angrebsrival Fabio Quagliarella komme ind fra bænken og sikre Juventus 2-2 i Champions League-kampen ude mod Chelsea.

Bendtner kunne naturligvis glæde sig over, at Juventus fik tilkæmpet sig det ene point, efter at holdet var bagud 0-2 på Stamford Bridge i London.

Men den danske landsholdsangriber, som var siet fra til den 18 mand store trup, kom ikke tættere på spilletid, da reserveangriberen Quagliarella blev aftenens helt for Juventus.

Bortset fra Bendtner kom alle klubbens fire øvrige angribere på banen. Heriblandt Quagliarella, der også bragede bolden på overliggeren i kampens overtid.

I store dele af kampen var Juventus under pres, og Chelsea kom også foran midtvejs i første halvleg ved et mål af Oscar.

Og den brasilianske midtbanespiller fik en fornem debut i Champions League efter skiftet til Chelsea. Oscar lavede hele to mål på to minutter, og så var Chelsea foran med 2-0.

1-0-målet var lidt heldigt, da langskuddet fra Oscar blev rettet af og derfor snød Gianluigi Buffon i Juventus-målet.

Til gengæld var der intet held over Oscars andet mål, som blev krøllet op i det fjerneste hjørne og må kandidere til rundens smukkeste scoring.

Det kunne ligne en tidlig afgørelse på kampen, men midtbanespilleren Arturo Vidal fik reduceret til 1-2 inden pausen, da den 25-årige chilener kopierede Oscar og fik scoret med et skud lige uden for feltet.

I den anden kamp i gruppen tabte FC Nordsjælland 0-2 på udebane til Shakhtar Donetsk.

/ritzau/