Bechmann bremser AGF-stime i overtiden
Med en scoring af Tommy Bechmann i overtiden fik Sønderjyske 2-2 ude mod AGF i fredagens superligakamp.

I over 90 minutter tydede intet på, at Sønderjyske ville få point med fra Aarhus i fredagens superligakamp, men så steg indskiftede Tommy Bechmann til vejrs og udlignede til 2-2.

Dermed fik gæsterne endelig point efter fire nederlag i træk, mens AGF's stime blev brudt efter tre sejre i træk. Det kunne hjemmeholdet ikke være tilfreds med efter at have været foran 2-0 og fuldstændig i kontrol.

En stime blev dog fastholdt, nemlig Aron Johannsonns. AGF's islandske superligatopscorer scorede for fjerde kamp i træk, er oppe på 10 mål, og bare i de sidste fire kampe har han lavet ni.

Kampen bar i perioder præg af et rasende regnvejr, og det gjorde AGF's føringsmål også. Godt opspil sendte Stephan Petersen igennem på højreflanken, og han fandt fløjkollegaen, Osama Akharraz, med en flad aflevering.

Akharraz kastede sig ned på den glatte bane og fik en tå på bolden, der via stolpen og Sønderjyske-keeper Kenneth Stenilds nakke gik i nettet til 1-0.

Det skete på et tidspunkt, hvor Sønderjyske efter indledende AGF-pres ellers var ved at få fat i kampen. Der var gode intentioner i det sønderjyske spil, men meget lidt konsekvens.

Eksempelvis illustreret da kampen stadig stod 0-0, og Lasse Vibe fandt sig selv fri i feltet efter et hurtigt taget frispark. Men først opfattede Lasse Vibe langsomt, hvor fri han var, og så forsøgte han et sig med et mærkværdig hælspark, der hverken var aflevering eller afslutning.

AGF var mere komfortable med boldbesiddelse, end man så tidligt på sæsonen. Casper Sloth fordelte gode bolde, og som i mandags mod FC Midtjylland stod Davit Skhirtladze stærkt i den aarhusianske offensiv.

Georgieren var med i meget, ikke mindst 2-0-målet, hvor han agerede bande for fremstormende Arthur Sorin, der fra fløjen fandt Aron Johannsson, som efter et par fikse små træk scorede til 2-0.

Conor O'Brien reducerede for Sønderjyske midt i anden halvleg. Det øgede intensiteten, men alligevel var der ikke meget, der tydede på en udligning.

AGF havde flere gode muligheder for at øge føringen, men det var intet værd, da Tommy Bechmann skaffede udligningen og et tiltrængt point til Sønderjyske.

Begge hold spiller på udebane i næste runde. AGF skal møde OB, mens Sønderjyske skal søge oprejsning mod FC Midtjylland.

/ritzau/