Bayern giver Kvist en ordentlig lussing

Sport

Bayern München kom bagud 0-1, men endte med at udradere VfB Stuttgart og William Kvist med hele 6-1.

Det hele begyndte så godt for William Kvist og VfB Stuttgart, da de søndag gæstede Bayern München i Bundesligaen, men hjemmeholdet gik målamok og vandt opgøret med 6-1.

Et skud på overliggeren og 1-0-føringsmålet ved Martin Harnik midtvejs i første halvleg indikerede ellers, at Stuttgart var kommet efter point, og at det måske kunne blive en svær dag for Bayern-spillerne.

25 minutter senere var alle blevet en del klogere, da Bayern førte med ufattelige 6-1. Stuttgarts føringsmål fik altså en bemærkelsesværdig og ulogisk indflydelse på kampen.

Stuttgart-spillerne virkede totalt lammede i deres aktioner, mens Bayerns ditto osede af overskud, så angrebene kom i rekordtempo efter hinanden.

Allerede inden pausen havde Thomas Müller, Toni Kroos og Luiz Gustavo bragt Bayern foran 3-1.

Inden for de første fem minutter af anden halvleg havde Mario Mandzukic, Thomas Müller og Bastian Schweinsteiger nettet til henholdsvis 4-1, 5-1 og 6-1.

Ren legestue, og måske for meget for hurtigt. For efter den festforestilling tog værterne det forståeligt lidt mere med ro, mens Stuttgart-spillerne hang gevaldigt med hovederne.

Stuttgart-angriberen Vedad Ibisevic brugte til gengæld hovedet for meget, da han stangede ud efter Jerome Boateng i en infight og fik det røde kort, mens Bayern-forsvarsspilleren slap med et gult kort.

Sejren har givet Bayern en perfekt sæsonåbning med to sejre i to kampe. Det modsatte kan siges om Stuttgart, der er noteret for nul point.

/ritzau/

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand