Se opslaget der fik portør fyret: “Lederne tager ikke ansvar for en skid”
Chefer og ledere på niveau 3 og 4 tager ikke ansvar for en skid, skrev Michael Engelbreht blandt andet i sit opslag på Facebook. (Foto: Foto: Privat/Scanpix)
“Alle farer rundt som en flok skide høns i en hønsegård”, skrev Michael Engelbreht blandt andet på Koncern Service egen Facebookside.

Tidligere portør ved Roskilde Sygehus Michael Engelbreht blev i 2015 bortvist efter at have skrevet et kritisk opslag om sin ledelse i Koncern Service - Intern Services - Facebookgruppe.

Sagen endte i en faglig voldgiftssag mellem Region Sjælland og fagforeningen FOA, og det blev den 10 maj 2017 afgjort, at Michael Engelbreht skal have 123.871 kr. i erstatning for uretmæssig bortvisning og en krænkelse af ytringsfriheden. 

Her kan du se opslaget fra d. 12. november 2015 kl. 03.00:

Fantastisk!!!!! så er der måske noget der fungerer i koncernservice. Jeg er portør på Roskilde sygehus og fra mit synspunkt fungerer INTET hverken i rengøringen eller i portørcentralen, alt er sparet ned og alle farer rundt som en flok skide høns i en hønsegård og ved ikke hvad de skal. Chefer og ledere på niveau 3 og 4 tager ikke ansvar for en skid, men kaster alt over på de almindelige ansatte og det hele sejler. Alt dette har jeg ca. 45 mands opbakning til. Ud fra hvad jeg oplever personligt så lider patienterne også under dette koncern-cirkus, dette i form af ventetider og manglende rengøring FY FOR HELVEDE… PS jeg er skide ligeglad med hvad for en samtale i kalder mig ind til næste gang, men jeg håber på bedre kaffe end den jeg fik sidst.

Læs her hele baggrunden for hans opsang til ledelsen. 

via Listen To News