Arnfeldt-advokat: Send politiet efter avis
Advokat Henrik Stagetorn, her ved siden af sin klient, er overrasket over Københavns Politi. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Advokat Henrik Stagetorn er overrasket over sigtelsen mod den tidligere skatteministers spindoktor.

Som konsekvens af sigtelsen mod den tidligere spindoktor Peter Arnfeldt for at lække fortrolige oplysninger bør politiet også tage det næste skridt - nemlig at rejse sigtelse mod Ekstra Bladets journalist Jan Kjærgaard.

Det mener advokat Henrik Stagetorn, der varetager Arnfeldts interesser som bisidder i skattesagskommissionen.

- Det ville være mest logisk, men det er, så vidt jeg ved, ikke sket, siger Henrik Stagetorn til Ritzau.

Københavns Politi sigter den tidligere spindoktor for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen (V) for at have overtrådt den skrappe del af straffelovens bestemmelse om videregivelse af fortrolige oplysninger.

Det vil sige, at politiet mener, at der er en begrundet mistanke om, at Arnfeldt under "særligt skærpende omstændigheder" har villet lække fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag til medierne.

- Jeg er overrasket over politiets skridt, siger Henrik Stagetorn til Ritzau.

- Efter afhøringerne i skattesagskommissionen mener jeg ikke, at der er rykket ved min klients troværdighed, siger advokaten.

Han mener, at politiet primært er gået i aktion for at hindre, at sagen bliver forældet.

- Jeg læser politiets pressemeddelelse sådan, at man først og fremmest ønsker at afbryde forældelsen, siger Henrik Stagetorn.