Apple inviterer til event
Den 12. september sker det - måske. Afsløring af en ny iPhone. I hvert fald er der lagt op til Apple-show.

Aktionærer i Apple, mulige investorer og i hvert fald de millioner af mennesker, der bruger Apple-produkter, kan vente nyt fra IT-giganten i Californien.

I næste uge inviterer Apple til et særarrangement, og det er formentlig afsløringen af en ny iPhone, som er på vej.

Apple har udsendt invitationer til en særlig begivenhed i San Francisco i Californien den 12. september. Det ventes, skriver Reuters, at Apple ved dette arrangement vil afsløre sin seneste iPhone.

Det bliver i givet fald den femte udgave af den populære mobiltelefon. Invitationen skærper også mistanken om, at det netop er det, der vil ske - iPhone 5.

- Den er her næsten, står der i invitationen, der bærer et stort nummer 12 - dagen for begivenheden - og dette til kaster en skygge over tallet fem.

Begivenheden finder sted i San Franciscos Yerba Buena Center for Art. Her har Apple tidligere afsløret sine produkter, herunder den populære iPad.

Invitationen viser i øvrigt, at Apple fortsætter den forretningstaktik, som Steve Jobs, grundlæggeren af Apple, brugte.

Det er omkring et år siden, at han døde, men Jobs brugte ikke mange penge på reklamer.

Han formåede at skabe så stor interesse om Apples produkter ved at sætte rygter i omløb, ved med vilje at glemme prototyper af nye produkter rundt omkring - og ved at afsløre nye produkter ved arrangementer som det i næste uge.

Det var nok til at få alverdens medier til at skrive om Apple - som det også sker denne gang ...

/ritzau/Reuters