AGF-træner er imponeret over stærke FCM
AGF-træner Glen Riddersholm er imponeret af det sprudlende FCM-hold. Foto: Henning Bagger/Scanpix
AGF tabte 0-3 hjemme til FCM, og det var fuldt fortjent, hvis man spørger AGF-træner, Glen Riddersholm.

AGF tabte mandag aften 0-3 på hjemmebane til et stærkt spillende FC Midtjylland-hold i Alka Superligaens tiende runde.

AGF-træner Glen Riddersholm er imponeret over sin tidligere klub, som han tidligere har vundet danmarksmesterskabet med.

- FC Midtjylland vandt fuldt fortjent og var rigtig gode. Vi kan ikke indvende noget imod, at vi tabte. Vi skulle ganske enkelt bare have været meget skarpere, hvis vi gerne ville have vundet, siger Glen Riddersholm.

AGF ligger nummer ti efter ti kampe og har leveret svingede præstationer i sæsonens indledning.

Blandt andet har holdet tabt klart på hjemmebane til Randers og Horsens, mens det er blevet til sejre mod stærke hold som Brøndby og FC Nordsjælland.

Glen Riddersholm erkender, at holdet har leveret svingende præstationer i sæsonens første ti kampe. Alligevel ser han ikke udelukkende indad, når den manglende stabilitet skal forklares.

- Det er et udtryk for, at Superligaen er utrolig tæt, og alle kæmper en brav kamp. Ligesom mange andre hold kæmper vi for at sammensætte noget stabilitet. Jeg tror, det skal ses som et tegn på en meget jævnbyrdig liga.

-Jeg ærgrer mig naturligvis over enkelte udfald som mod Randers og Horsens på hjemmebane, men ellers synes jeg, vi har leveret stærke kollektive indsatser, siger Glen Riddersholm.

Holdet har fem point op til sjettepladsen og fire point til sidstepladsen. Glen Riddersholm forsøger at holde fokus på opturene i den tætte liga i stedet for at dvæle ved udfaldene.

- Man kunne ikke forvente af os, at vi skulle slå FC Midtjylland.

- Jeg vil hellere fokusere på, at vi engang imellem overrasker, som vi gjorde i sidste weekend på udebane mod Nordsjælland, end jeg vil kalde os svingende, siger Glen Riddersholm.

AGF skal forsøge at rejse sig, når mandskabet næste mandag møder oprykkerne fra FC Helsingør på udebane.

/ritzau/