Zorniger frygter dårlig start og kontrastød i Haderslev
Brøndbys træner Alexander Zorniger vil se koncentration fra start, når hans hold gæster Sønderjyske. Foto: Henning Bagger/arkiv/Scanpix
Sønderjyskes hurtige offensiv kan blive et problem for Brøndby, hvis holdet igen kommer bagud, mener Zorniger.

Brøndby drager til Haderslev for at møde Sønderjyske med otte sejre på stribe i bagagen, mens Sønderjyske er kommet godt ud af en resultatmæssig krise.

Senest vendte Brøndby 0-1 til 3-1 ude mod Silkeborg, og holdet har flere gange i sæsonen vundet kampe, hvor man har været bagud.

Men træner Alexander Zorniger advarer sine spillere imod at komme skidt fra land mod Sønderjyske.

- Det gør det selvfølgelig meget nemmere, hvis vi ikke skal indhente en føring, for vi spiller meget risikobetonet, siger den tyske cheftræner til Brøndbys hjemmeside.

- Og jo mere vi jagter en udligning, jo mere risikerer vi at åbne os bagtil, specielt mod en modstander som Sønderjyske der har hurtige folk oppe foran. Så vi skal komme ind i kampen fra første sekund.

Sønderjyske har vundet de tre seneste kampe efter ti ligakampe på stribe uden sejr, og Alexander Zorniger har stor respekt for de fysisk stærke sønderjyder.

- Ligesom i sidste sæson er kampen i morgen (søndag, red.) mod Sønderjyske en af denne sæsons sværeste i Alka Superligaen, mener Brøndby-træneren.

- Sønderjyske udfordrer altid modstanderen med deres fysik. De er stærke på dødbolde og i hovedspillet, og så har de hurtige folk oppe foran.

Brøndby topper Superligaen med 39 point efter 17 spillerunder. Det er ét point mere end FC Midtjylland på andenpladsen og hele 14 point mere end mesterholdet FC København.

Sønderjyske ligger nummer otte med 21 point.

/ritzau/