VORES VALG

Vrede Facebook-fans skuffer DF

DF har modtaget 100 valgaviser fra en Facebook-gruppe med 10.000 mennesker. Det er skuffende, lyder det fra partiet.
Det væltede ind med citronmåner sidst gang, der var en Facebookaktion mod Dansk Folkeparti.
Det væltede ind med citronmåner sidst gang, der var en Facebookaktion mod Dansk Folkeparti. Foto: Dancake

Dansk Folkeparti har modtaget 100 af deres egne valgaviser i deres postkasse på Christiansborg. De er tilbagesendt af personer fra Facebook-gruppen Tilbagesendelsesaktion mod DF !.

Gruppen har ellers 9.455 medlemmer, der har trykket på knappen 'deltager', og dermed har tilkendegivet, at de vil sende DF's valgmateriale, de har fået i deres postkasser, tilbage til partiets kontor på Christiansborg.

Jeanie Nørhave personalechef i Dansk Folkeparti har hver dag kigget i partiets postkasse, og kan ikke forstå, hvorfor der ikke er flere.

"Det er selvfølgelig lidt skuffende for den her gruppe, men nogen siger noget, og så mener de så noget andet. De vil måske bare ikke være ved, at de gerne vil beholde den her gode avis, som vi har lavet," siger hun til Newspaq.

Hun fortæller, at de med glæde vil modtage det tilbagesendte valgmateriale, fordi de har mange mennesker, som ringer ind og vil have flere aviser, så de kan give dem videre til venner og bekendte.

Det tilbagesendte valgmateriale vil blive uddelt i morgen på Strøget til København.

"Vi tager det med et smil, og så genbruger vi materialet, og deler det ud til dem som gerne vil have det," siger Jeanie Nørhave.

Sidste år modtog DF et bjerg af citronmåner, efter partiets blad havde skrevet, indvandrerfamiliers store appetit var årsagen til, at der ikke længere er saftevand og kage i lægernes venteværelser og til pårørende på sygehuse.

Dansk Folkeparti har ikke modtaget kager i denne omgang, men man opfordrer alle til at sende en citronmåde, hvis man har lyst. Månen vil blive brugt til et godt formål.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.