TTH-træner: Et lille skridt i den rigtige retning

TTH Holstebro-træner Patrick Westerholm var lettet efter mandagens sejr ude over TM Tønder.
Sønderjyske-sportschef Hans Jørgen Haysen (til venstre) ønsker velkommen tilbage til Anders Egholm.
Sønderjyske-sportschef Hans Jørgen Haysen (til venstre) ønsker velkommen tilbage til Anders Egholm. Foto: Sønderjyske/Free

Efter en skidt indledning på sæsonen med to nederlag i træk fik TTH Holstebros håndboldherrer mandag aften hentet den første ligasejr i tredje forsøg.

Det skete, da TM Tønder på udebane blev besejret med 29-24 i den bedste danske håndboldrække, 888 Ligaen.

TTH Holstebro-træner Patrick Westerholm kalder sejren for et lille skridt i den rigtige retning.

Ved pausen var TTH Holstebro foran 14-11, men Tønder fik kontakt ved 18-18 ti minutter inde i anden halvleg.

- I de ti minutter, hvor de hentede os, blev vi ramt af en flok udvisninger, så vores rytme forsvandt, og vores angreb blev for korte.

- Det fik vi så rettet op på med en god afslutning på kampen, hvor vi fik fjernet al spænding, siger Westerholm til klubbens hjemmeside.

- Vi havde mere flow og rytme i vores angrebsspil end i de to første kampe. Og så fik vi vist, hvor godt vores kontraspil er, når vi dækker godt op, siger træneren.

Tønder er af mange regnet som bundhold, men Westerholm roser hjemmeholdets spillerne for en god kamp.

- De spillede friskt til, og med den hjemmebane skal de nok få skrabet en del point sammen. Vi fangede dem imidlertid i vores kontrafælde, siger han.

Tønder-træner Torben Sørensen ærgrede sig over nederlaget, som var det tredje i lige så mange kampe.

- På flere parametre havde vi stor fremgang i forhold til Skanderborg-kampen. Omvendt må vi også erkende, at TTH kynisk udnyttede hver en fejl, vi begik.

- Da vi i anden halvleg kom flot tilbage og udlignede til 18-18, så begik vi et par tekniske fejl, og det straffes hurtigt.

- Kampen viste, at når vi er der 100 procent, så kan vi være med, og i flere perioder spillede vi rigtigt godt. Men i 888 Ligaen bliver personlige fejl prompte straffet, og det mærkede vi.

- Nu venter en svær udekamp mod Aarhus, men til den kamp skal vi bygge videre på de positive ting, siger Torben Sørensen til Tønders hjemmeside.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.