Tottenhams Kane håber på nyfundet form før Brighton-kamp
Tottenham Hotspurs' Harry Kane var flyvende mod Stoke. Kane scorede lørdag to gange, og det bragte ham op på 50 mål i dette kalenderår. Foto: Toby Melville/arkiv/Reuters
Tottenham bankede Stoke 5-1 i sidste runde, og Harry Kane tror og håber, at det blev enden på en sløj periode.

Harry Kane, Tottenhams stjerneangriber, håber, at sidste rundes 5-1-sejr over Stoke er et tilsagn om, at de hvidklædte fra London har fundet formen igen.

Før kampen mod Stoke vandt Harry Kane, Christian Eriksen og resten af Tottenham ikke i fire Premier League-kampe i træk.

Holdet kan nu se sig selv være 18 point efter dominerende Manchester City, der endnu ikke har tabt i denne sæsons udgave af Premier League.

Kane scorede lørdag to gange mod Stoke. Det bragte ham op på 50 mål i dette kalenderår, og han regner med, at Tottenham fortsætter det målrige spil, når Brighton kommer på besøg onsdag.

- Vi har haft en dårlig stime i Premier League på det seneste, og vi ønskede at rette op på det, siger Kane ifølge AFP.

Tottenham jagter da også stadig Liverpool, der ligger på ligaens fjerdeplads, som giver adgang til Champions League næste år.

- Vi var alle opsat i kampen mod Stoke, og vi sagde til hinanden, at vi skulle komme foran hurtigt, så vi ikke skulle halse efter. Det er svært at gøre mod hold som Stoke, siger Kane.

Den store englænder føler sig i superform, før det tætte juleprogram i Premier League for alvor begynder.

- Jeg har det godt, og jeg føler mig skarp. Det var vigtigt for hele holdet, at vi spillede godt mod Stoke, siger Kane.

Den argentinske midtbanespiller Erik Lamela presser på for mere spilletid efter nogle gode præstationer på det seneste.

Argentineren har efter en lang skadepause været på banen de seneste tre kampe, hvor han er blevet skiftet ind.

- Jeg har arbejdet virkelig hårdt for at komme tilbage, efter at jeg blev skadet. Jeg har lidt meget, især mentalt, siger han.

/ritzau/