Line Baun nær afsløret på Tinder: Løb mig iskoldt ned ad ryggen
Line Baun Danielsen er færdig med dating på nettet. (Foto: Foto: Morten Germund/Scanpix/arkiv)
Line Baun Danielsen slettede sin profil på Tinder, da hun troede, at hun var blevet opdaget af P3-programmet Monte Carlo.

Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen troede, hun var blevet afsløret på datingsitet Tinder.

Hun havde med hjælp fra en veninde oprettet en profil, men inden der var gået to døgn, slettede hun den i panik.

- Allerede på min første Tinderdag skrev en anden veninde og spurgte, om jeg var på Tinder. Drengene fra Monte Carlo på P3 havde nemlig postet noget på Facebook om, at de havde matchet en Tv2 Lorry vært, fortæller Line Baun Danielsen på sin blog På bloggen med Line.

Line Baun Danielsen husker, hvordan det løb hende koldt ned ad ryggen.

- Jeg tænkte PIS-PIS-PIS og så og hørte allerede saftige datinghistorier med mig selv i centrum. Jeg var så panisk, at jeg straks slettede min profil og gik i gang med at undersøge, om der var andre af mine værtskolleger, der var på Tinder. Bare så vi kunne skyde Tinder-skylden på hinanden, skriver Line Baun Danielsen.

Det viste sig, at det ikke var hende, som Monte Carlo havde postet om på Facebook. Og faktisk havde hendes korte Tinder-liv ikke skaffet mange match.

Line Baun Danielsen skriver, at hun aldrig har været på et datingsite siden.

Hun kan bedst lide at mødes i virkeligheden, hvor man ikke gemmer sig bag pæne billeder, så hun overvejer, om hun bare skal få sig et ”rigtigt” job på en mandearbejdsplads, da man siger, at omkring 70 procent af alle parforhold starter på arbejdspladsen.


Line Baun Danielsen deltog i Vild Med Dans i 2009. Her er hun fotograferet ved pressemødet inden konkurrencen gik i gang. Foto: Andreas Hagemann Bro/Scanpix/arkiv

via Listen To News