Skjern henter islandsk landsholdskeeper i næste sæson

Målmanden Björgvin Páll Gústavsson har skrevet under på en toårig kontrakt i Skjern gældende fra næste sæson.
Björgvin Páll Gústavsson har skrevet under på en toårig kontrakt i Skjern gældende fra næste sæson.
Björgvin Páll Gústavsson har skrevet under på en toårig kontrakt i Skjern gældende fra næste sæson. Foto: Skjern Håndbold/Free

Skjerns håndboldherrer har fået målmandskabalen til at gå op i næste sæson.

Den 32-årige islandske landsholdsmålmand Björgvin Páll Gústavsson skal til næste sæson afløse Tibor Ivanisevic, der er blevet solgt til Bundesligaen.

Dermed vil Skjerns målmandsduo i den kommende sæson bestå af stortalentet Emil Nielsen og rutinerede Björgvin Páll Gústavsson, der har spillet knap 200 A-landskampe for Island.

- Vi er i rekrutteringen gået målrettet efter at hente en målmandsprofil, der har andre kompetencer end Emil Nielsen, siger Skjern-træner Ole Nørgaard til klubbens hjemmeside.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Den nye keeper har skrevet under på en toårig aftale gældende fra sommeren 2018.

Björgvin Páll Gústavsson var med til, at Island vandt OL-sølv i 2008 og EM-bronze i 2010.

Han har derudover international erfaring fra såvel Champions League som fra Bundesligaen, hvor han blandt andet har spillet i storklubben Magdeburg.

- Han har erfaring fra allerøverste hylde og med sine mangeårige meritter fra det islandske landshold skal han understøtte og supplere Emil Nielsen.

- Med tilgangen af Björgvin står vi stærkt rustet i de kommende sæsoner på målmandspositionen, mener Ole Nørgaard.

Den 193 centimeter høje islænding, der er udtaget til Islands EM-trup i januar, ser frem til skiftet til de forsvarende vice- og pokalmestre fra Skjern.

- Jeg glæder mig til at spille i Skjern og i den danske liga, og så ser jeg frem til at spille på hold med alle de skandinaviske legender, som jeg har spillet mod i mine 14 år på landsholdet, siger Björgvin Páll Gústavsson.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.