Quincy Antipas stopper i Hobro efter fire år
Quincy Antipas har spillet fire sæsoner i Hobro, efter at han i 2014 kom til klubben fra Brøndby. Nu skal 34-årige Antipas finde en ny klub. Foto: Henning Bagger / Arkiv/Scanpix
Quincy Antipas blev i 2014 den første fuldtidsprofessionelle spiller i Hobro. Nu stopper han i klubben.

Den lynhurtige angriber Quincy Antipas stopper i superligaklubben Hobro efter denne sæson.

Antipas og Hobro er blevet enige om at stoppe samarbejdet, når angriberen fra Zimbabwe har kontraktudløb denne sommer.

34-årige Antipas blev hentet i Brøndby i 2014, og blev Hobros første fuldtidsprofessionelle spiller.

- Vi har talt med Quincy om, hvad fremtiden skulle bringe efter sæsonen, og begge parter har været enige om, at det nu er det rette tidspunkt at skilles, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til Hobros hjemmeside.

- Quincy har i mine øjne været vores bedste indkøb nogensinde. Fra dag et har han passet perfekt ind som spiller og som menneske her i klubben.

- Han er en humørbombe uden lige og har taget alle med storm. Alle folk i og omkring Hobro IK elsker Quincy Antipas, siger sportschefen.

Zimbabwe-spilleren har i denne sæson været Hobros næstfarligste spiller med seks scoringer. Blot norske Pål Alexander Kirkevold har med 21 scoringer været mere aktiv foran modstanderens mål.

Hobro er i øjeblikket involveret i Superligaens Europa League-playoff, hvor klubben står over for Sønderjyske. Hobro tabte det første opgør med 0-1. Der er returkamp søndag i Hobro.

/ritzau/