Putte til sexorgie med lokalpolitiker: "Jeg fortryder ikke"

Per Zeidler havde sin egen liste - Socialliberal Borgerliste, men har tidligere været med i Liberal Alliance. (Foto: Foto: Pressefoto/Syddjurs Kommune)

For lidt over et år siden havnede lokalpolitikeren Per Zeidler i et stormvejr, efter det kom frem, at han arrangerede gang-bangs. Nu taler den ene af kvinderne frem.

Lige op til kommunalvalget i efteråret 2017 sprang der en bombe i Syddjurs Kommune.

Lokalpolitiker og daværende formand for familieudvalget i kommunen, Per Zeidler, forlod sin post efter, at han blev konfronteret med, at han arrangerede gruppesamleje - såkaldte gang-bangs - i et forsamlingshus i byen Ammitsbøl nær Vejle.

En af de to kvinder, der deltog i det østjyske sexorgie, var den dengang 19-årige Putte, der nu fortæller om sin oplevelse i et interview med Horsens Folkeblad, hvor hun gør klart, at hun ikke fortryder, at hun deltog.

- Jeg kom i kontakt med Per gennem en af hans andre piger, som jeg havde mødt på en bar. Jeg har altid søgt grænser, og jeg tænkte, jeg skal se den her grænse. Så helt impulsivt blev jeg bare hevet ind i det. Jeg tænkte, det kunne være sjovt, og Per har sin egen charme og virke sympatisk, og det hele var godt organiseret, så derfor blev jeg fanget i det, siger Putte til Horsens Folkeblad.

Hun har ikke haft kontakt med Per Zeidler siden, men hun taler stadig med den anden kvinde fra gang-banget.

Per Zeidler blev sigtet for rufferi og sagen ligger fortsat hos Anklagemyndigheden i Østjyllands Politi.

Putte er hendes 'gang-bang' navn, da hun ikke ønsker at stå frem med sit fulde navn, som Aarhus Stiftstidende er bekendt med.

Tidligere på året talte Per Zeidler ud om tiden efter sagen kom frem, som han beskriver som ganske forfærdelig. Efter historien kom frem, er han siden blevet skilt og har mistet kontakten til sine to sønner.

Ammitsbøl Forsamlingshus, hvor Per Zeidler afholdt gangbang. Foto: Google Maps