Gangbang-politiker bryder tavsheden efter 29 dage: Anklaget for groft rufferi
Per Zeidler droppede byrådsmøde for at tage til sexorgie. Foto: Pressefoto/Syddjurs Kommune
Per Zeidler har hyret den kendte forsvarsadvokat Henrik Garlik Jensen. Han siger, at Per Zeidler føler sig uberettiget hængt ud i medierne.

Om rufferi-sigtelserne mod lokalpolitikeren Per Zeidler fører til en retssag er stadig uvist, men efter en måneds tavshed lader Per Zeidler høre fra sig.

Han har hyret advokat Henrik Garlik Jensen, partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik, til at føre sin sag, og ifølge advokaten er det "ikke en misundelsesværdig oplevelse at komme en tur igennem mediemøllen - og slet ikke, hvis man ikke føler sig fortjent til det negative fokus".

- Det har været en hård proces, og han føler sig uberettiget hængt ud i medierne, siger Henrik Garlik Jensen til Aarhus Stiftstidende.

Henrik Garlik Jensen, som blandt andre har forsvaret moderen i den såkaldte Brønderslev-sag, hvor et par blev dømt for vold og vanrøgt af deres børn, bekræfter, at han har kontakt til sin klient, men han ønsker ikke at komme ind på, hvor han befinder sig.

- Jeg har en tæt dialog med min klient, men hvad vi drøfter indbyrdes, er omfattet af min tavshedspligt, understreger han overfor avisen.

Århus Stiftstidende afslørede 8. november Per Zeidler i forbindelse med et gangbang-arrangement i Ammitsbøl Forsamlingshus syd for Vejle. Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for rufferi.

Med anholdelsen tog Per Zeidlers politiske liv karakter af en deroute og til kommunalvalget 21. november opnåede han 15 stemmer som kandidat på sin egen liste Social Liberal Borgerliste.

Forinden havde Århus Stiftstidende afsløret, at Per Zeidler havde økonomiske udeståender med en mekaniker og et havefirma.

Ifølge Ritzaus oplysninger er Per Zeidler en af to mænd, der er sigtet for rufferi i forbindelse med sexarrangementerne i Ammitsbøl.