Gangbang-politiker taler ud: Har mistet kone og kontakten til sønnerne
Per Zeidler er blevet skilt og har mistet kontakten til sine to voksne sønner. Foto: Pressefoto/Syddjurs Kommune
Lokalpolitikeren Per Zeidler er tilbage på Syddjursland

Den tidligere politiker fra Syddjurs Kommune, Per Zeidler, der nærmest blev taget med bukserne nede i at arrangere sexorgier i et forsamlingshus ved Vejle, fortæller nu til DR om sit liv efter afsløringen.

- Jeg har ikke boet hjemme siden 12. november. Der, hvor jeg bor nu, er niende sted, jeg har boet. Jeg har både boet i min bil, i shelters, air-bnb og ved gode venner. Det har været ganske forfærdeligt meget af tiden, for jeg har været meget alene og meget ensom, siger Per Zeidler til DR.

Han er samtidig blevet skilt og har mistet kontakten til sine to voksne sønner.

- Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har grædt mig selv i søvn og bedt til de højere magter om, at jeg ville få kontakt til dem igen, og jeg er lidt uforstående over, at de på den måde har sat mig på stand-by, siger han, og fortæller, at han har har været så langt ude, at han kun er her i dag fordi venner har hjulpet ham.

Fortryder ikke gang-bangs

Han er dog vendt tilbage til Syddjursland, og mens nogle hilser på ham, går andre i en stor bue uden om ham.

- Det eneste, jeg fortryder, er ikke, at vi har arrangeret de her private gang-bangs, men jeg angrer virkelig meget, at min hustru og mine børn har skullet slæbes igennem mediemøllen, siger han.

Sagen efterforskes stadig

Per Zeidler er sigtet for rufferi - altså at han som mellemmand har tjent penge på sex. I det halve år, der er gået siden afsløringen, er han ikke blevet afhørt, og der er endnu ikke rejst tiltale.

Hans advokat, Henrik Garlik Jensen, har tidligere fortalt til Randers Amtsavis, at sagen påvirker Per Zeidler voldsomt:

- Derfor er han meget interesseret i at få afsluttet sagen så hurtigt som muligt for at få lukket det kapitel og komme videre. Men det er vigtigt at understrege, at Per Zeidler fortsat nægter sig skyldig i rufferi.