Luksushotellet Alsik har fundet afløseren for Masterchef-dommeren og Michelinkokken Jesper Koch.
Det skriver Alsik i en pressemeddelelse.
I april kom det frem, at Jesper Koch ville forlade hotellets Restaurant Syttende efter syv år.
Her har han stået for stedets tre restauranter og café, herunder Restauranten Syttende, som han har drevet frem til en af de eftertragtede Michelin-stjerner.
Mens et særdeles velkendt ansigt forlader Alsik, så træder et nyt, kendt ansigt til.
Det bliver nemlig Mette Gassner, som skal holde den gastronomiske fane højt på havnen i Sønderborg.
Mette Gassner tiltræder i en nyoprettet stilling som Food & Beverage Director, og hun ankommer med masser af succes og erfaring.
Sammen med sin mand, Rainer, har Mette Gassner i 25 år drevet Michelin-restauranten Ti trin ned i Fredericia.
Hendes opgave bliver at udvikle og styrke hotellets gastronomiske profil, have styr på den daglige drift af Restaurant Alsik samt sikre forplejning til hotellets øvrige arrangementer.
Samtidig fortsætter Peter Rødsgaard som leder af Restaurant Syttende.
Mette Gassner tiltræder i en nyoprettet stilling som Food & Beverage Director. (Foto: Alsik/PR)
Hotel Alsiks restauranter blev landskendte i Viaplay-programmet "Koch’en på Toppen".
Her har tv-seere gennem seks sæsoner kunnet følge stjernekokkens bestræbelser på at få Hotel Alsiks restauranter op at køre – og ikke mindst få en Michelinstjerne til restauranten på toppen af hotellet.