Politiet bekræfter: Forsvundne Mads er død
Aarhus Havn danner rammen om tragedien. Scanpix - arkivfoto
Mads Fisker Weiling forsvandt efter en julefrokost. I dag, mandag, bekræftede politiet, at det er hans lig, der lørdag blev fundet i Aarhus Havn.

Det var liget af den 42-årige familiefar Mads Fisker Weiling, som dykkere fra netværket Missing People lørdag fandt i Aarhus Havns bassin 8.

Det har Østjyllands Politi mandag bekræftet.

Missing People delte allerede lørdag den triste nyhed om, at den forsvundne mands lig var fundet, men politiet ønskede ikke at bekræfte noget før et ligsyn, der fandt sted i dag, mandag.

I forbindelse med fundet af Mads Fisker Weiling informerede Missing People de pårørende til den savnede, før de kontaktede politiet. Det har netværket i dag beklaget.

Forsvandt efter en julefrokost

Mads Fisker Weiling forsvandt lørdag 29. november, hvor han havde været til en julefrokost på en restaurant i Skolegade i Aarhus. Her blev han af en kollega sat ind i en taxa ved Skolegade/Mindebrogade omkring kl. 21.30.

Den sidste, nogen så til Mads Fisker Weiling, var ifølge Østjyllands Politis oplysninger, en taxachauffør, som satte ham af foran hotel Comwell.

Politiet har tidligere haft et dykkerhold i havnen for at lede, men der fandt man ikke den forsvundne. Der er blevet søgt efter ham både til vands, til lands og i luften.

I dag fik de pårørende endelig vished om hans skæbne.

Østjyllands Politi sendte i dag denne besked ud på Twitter.