Pilot fik blowjob i cockpittet

En stewardesse og en pilot gav den forleden gas under en flytur. Flyselskabet vil nu sikre sig, at der ikke var brud på sikkerheden.
Det var sandsynligvis helt oppe i dette luftlag, at en pilot modtog seksuelle ydelser fra en stewardesse. Der er nu sat en stor undersøgelse i gang for at finde ud at, om der fandt brud på sikkerheden sted.
Det var sandsynligvis helt oppe i dette luftlag, at en pilot modtog seksuelle ydelser fra en stewardesse. Der er nu sat en stor undersøgelse i gang for at finde ud at, om der fandt brud på sikkerheden sted. Foto: www.colourbox.com

På en flytur til Hong Kong var piloten også optaget af noget andet end styrepinden. En stewardesse servicerede ham nemlig ved at give ham oralsex, imens han sad i cockpittet. Det skriver Herald Sun.

En stor undersøgelse er nu blevet sat igen for at finde ud af, hvad der fandt sted på flyturen. Den vigtigste del af bevismaterialet er nogle billeder fra flyturen.

"Vi er ved at udføre en tilbundsgående undersøgelse, og indtil videre er der indikationer på, at kvinden på billederne kan være en fra vores kabinepersonale, " udtaler en talskvinde fra flyselskabet Cathay.

Hun fortsætter med at fortælle, at der ingen konklusioner er endnu, om hvorvidt billedet blev taget, imens flyet var i luften eller om det var på jorden.

De afslørende billeder cirkulerer lige nu på flere online fora for piloter. Og med til historien hører, at stewardessen og piloten er et par.

Kilde: Herald Sun

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.