Nykøbing Falster-træner om kneben sejr: Det så sort ud
Jakob Larsen kunne ånde lettet op, efter hans hold, Nykøbing Falster Håndbold, fredag vandt over Silkeborg-Voel på trods af at have været bagud med tre ved pausen. Foto: Claus Fisker/arkiv/Scanpix
Cheftræner i Nykøbing Falster Håndbold, Jakob Larsen, var lettet efter fredagens sejr over Silkeborg-Voel.

De forsvarende danske mestre i kvindernes håndboldliga, Nykøbing Falster Håndbold (NFH), kom fredag aften tilbage på sejrskurs efter sidste weekends nederlag til FCM Håndbold.

Det gjorde de med en sejr på 28-25 hjemme over Silkeborg-Voel KFUM.

Sidste sæsons guldvindere måtte dog kæmpe sig tilbage i kampen efter at være gået til pause bagud med tre mål.

Holdets cheftræner, Jakob Larsen, var derfor også lettet efter kampen.

- Det så sort ud. De overløb os fuldstændig til at starte med, og vi kunne ikke modstå deres kontrafase. Vi kom egentlig godt i gang, men de fik stabiliseret tingene, og vi famlede for meget rundt i angrebet, siger han.

Ifølge Larsen måtte holdet derfor "nulstille" i pausen for at finde frem til det gode spil.

- Vores kombinationer begyndte at virke, og så åd vi os lige så stille ind på deres føring.

- Forsvaret og det, at vi fik dæmmet op for deres returløb, gjorde, at vi vandt kampen til sidst, siger Jakob Larsen.

Nykøbing Falster har efter fredagens sejr vundet tre af de første fire ligakampe i sæsonen til stor glæde for cheftræneren.

- Holdet har kørt på med krum hals. De har været gode til at rette sig ind efter den spillestil, jeg gerne vil indføre, og det er jeg rigtig glad for.

- De er meget arbejdsomme og er nogle kloge håndboldspillere, der også bliver ved med at kæmpe, selv om det kan se sort ud, siger Jakob Larsen.

Med det seneste resultat ligger Nykøbing Falster på en delt førsteplads i ligaen sammen med FCM Håndbold, Esbjerg og TTH Holstebro. Alle holdene har seks point efter fire kampe.

/ritzau/