Manchester United og Basel er videre fra gruppespillet
Marcus Rashford blev matchvinder, da han scorede til slutresultatet 2-1 for Manchester United mod CSKA Moskva. Foto: Oli Scarff/AFP
Basel sikrede sig avancement fra Champions League-gruppespillet med en 2-0-sejr over Benfica.

Manchester United blev vinder af holdets gruppe i Champions League med en sejr på 2-1 over CSKA Moskva.

Basel tager andenpladsen og går med videre fra gruppen efter en sejr på 2-0 over Benfica.

United satte sig på kampen fra start, og allerede efter fire minutter fik Marcus Rashford sendt en afslutning afsted, men den ramte stolpen. Det var første advarsel fra unge Marcus Rashford.

Cirka 20 minutter inde i første halvleg fik Antonio Valencia lagt et indlæg mod fjerneste stolpe, og Luke Shaw nåede frem og fik afsluttet.

Skuddet blev dog reddet af målmand Igor Akinfeev, der ikke kunne holde bolden, men Romelu Lukakus efterfølgende afslutning ramte lige på målmanden.

United havde flere gode chancer i første halvleg, men i det 45. minut var det Moskva, der bragte sig foran, da United-forsvaret sov i timen.

Brasilianske Vitinho fik en stikning i dybden, der snød United-forsvaret, og han kunne ubesværet gå til baglinjen og aflevere til Alan Dzagojev, der bragte CSKA Moskva foran.

Fra anden halvlegs begyndelse, var det igen United, der pressede på.

Ti minutter inde i halvlegen var Chris Smalling tæt på, da han nåede frem til et hovedstød, men han fik sendt bolden forbi mål.

Tyve minutter inde i halvlegen kom United-målet. Paul Pogba lagde en bold ind i feltet, og der kom store Lukaku stormende og fik prikket bolden ind i kassen.

Minuttet senere var United igen på spil. Juan Mata fandt Marcus Rashford med en høj bold under et kontraangreb, englænderen afsluttede flot med venstrefoden og satte bolden i nettet til 2-1, som blev kampens resultat.

I gruppens anden kamp var Basel på besøg hos Benfica, og det blev til en 2-0 sejr til schweizerne, hvilket sikrede klubben den vigtige andenplads.

Efter fem minutter sendte Michael Lang en bold ind i feltet, hvor Mohamed Elyounoussi fik hovedet på og bragte Basel foran 1-0.

Med 25 minutter igen kom Dimitri Oberlin først på et indlæg og scorede til 2-0. Sejren sender Basel videre, og Benfica slutter gruppespillet uden et eneste point på kontoen.

/ritzau/