LEGO House LEGO House inviterer til verdensrekordforsøg
Det er ikke LEGO klodser, der kommer til at mangle, når LEGO House i pinsen inviterer alle gæster til at bygge verdens største LEGO mosaik på 168m2
Fra 18.-21. maj (i pinsen) bygger gæsterne i LEGO House verdens største LEGO mosaik.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Den store mosaik bliver cirka 12x14 meter og kommer til at bestå af mere end 2600 byggeplader, som tilsammen udgør et billede med højdepunkter fra LEGO Koncernes historie.

Kommunikationschef i LEGO House Trine Nissen fortæller: "Det er første gang, siden vi åbnede LEGO House sidste år, at vi har et så stort LEGO byggeprojekt i gang sammen med gæsterne. Den færdige mosaik bliver 168m2, hvilket jo er større end et almindeligt parcelhus, så vi går benhårdt efter at blive optaget i Guinness rekordbogen".

Forsøget laves sammen med LEGO fan organisationen Fairy Bricks, som har stor erfaring fra Storbritannien med at bygge kæmpemosaikker, men projektet i LEGO House er deres største til dato.

Alle gæster i LEGO House er velkomne til at deltage i projektet.

Onsdag den 23. maj vil skoleklasser fra Odense og Esbjerg bygge mosaikken færdig, hvorefter to repræsentanter fra Guinness World Records vil måle og afgøre, hvorvidt verdensrekorden er en realitet. Efter rekordforsøget afmonterer Fairy Bricks alle LEGO klodserne og giver dem videre til velgørenhed.

Note til redaktionerne:

Onsdag den 23. maj kl. 11-13 er I meget velkomne til at kigge forbi Billund - her vil 70 børn bygge mosaikken færdig, og to engelske officials fra Guinness World Records vil dokumentere forløbet.

Der vil være mulighed for interviews både med LEGO House, børn fra 3.-6. klasse, Fairy Bricks samt Guinness. Tilmelding senest 21. maj til media@legohouse.com.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.