Kendt wellness-hotel lukker: Fyrer alle ansatte

Wellness-hotellet Hotel Marina i Vedbæk står over for en lukning i det nye år, hvor 30 ansatte allerede er blevet afskediget fra og med årsskiftet. Lokalpolitiker har en idé til, hvad matriklen nu kan bruges til.
Den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen i sofaen på Hotel Marina forud for en landskamp.
Den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen i sofaen på Hotel Marina forud for en landskamp. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

Fodboldlandsholdet har i flere år brugt hotellet i forbindelse med forberedelse til landskampe, men nu er det snart slut for det nordsjællandske wellness-hotel Hotel Marina i Vedbæk.

Hotellet har således opsagt aftalerne med sine cirka 30 medarbejdere fra 1. januar 2018, og fremtiden for hotellets bygninger svæver i det uvisse.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge Sjællandske fredag.

Lokalpolitikeren Elisabeth Ildal (LA) har dog et bud på, hvad resterne af det luksuriøse hotel nu kan bruges til.

- Det er jo et glimrende sted, og hvis man får renoveret det, ville det være perfekt som friplejehjem. Der er værelser, parkering, frisk luft, hav og handlemuligheder. Grundlæggende er der alt, hvad man skal bruge til et plejehjem. Det er perfekt, siger Elisabeth Ildal ifølge sn.dk.

Rudersdals borgmester, Jens Ive (V), er dog mere lunken over for idéen.

Han mener, at det er helt op til ejerne af hotellet, First Hotels, hvad der skal ske med matriklen. Hvis de ønsker at sælge, vil de sikkert gerne have gode penge for beliggenheden, lyder det fra borgmesteren.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.