Juventus-træner om 0-3: Barcelona straffede vores fejl

Massimiliano Allegri ærgrer sig over, at Juventus ikke greb chancerne i Champions League-kampen mod Barcelona.
FC Barcelona vandt tirsdag 3-0 hjemme over Juventus i Champions League.
FC Barcelona vandt tirsdag 3-0 hjemme over Juventus i Champions League. Foto: Susana Vera/arkiv/Reuters

Den italienske fodboldklub Juventus blev straffet for uopmærksomhed og individuelle fejl, da holdet tirsdag aften indledte Champions League-gruppespillet med at tabe 0-3 ude til FC Barcelona.

Juventus-træner Massimiliano Allegri ærgrer sig over, at hans hold ikke greb chancerne i kampen på Camp Nou.

- Gutterne spillede en god kamp, men når man får chancer her, bliver man nødt til at gribe dem, siger han ifølge Football Italia.

- Vi blev straffet for den første fejl 30 sekunder før pausen, da vi ikke fik lukket ned for Messi eller fik begået et frispark mod ham.

- Efter pausen havde vi med det samme en god chance til Paulo Dybala, men når der bliver plads, bliver Barcelona ødelæggende, siger træneren.

Juventus, der i sidste sæson nåede frem til Champions League-finalen, spillede en fin første halvleg, men kort før pausen fik Lionel Messi scoret sit første af to mål i kampen.

I sidste sæson sendte Juventus ellers Barcelona ud i kvartfinalen med en 3-0-sejr hjemme, hvilket blev fulgt op af et 0-0-resultat i Barcelona.

Tirsdag stillede Juventus op med flere reserver på grund af skadesfravær hos blandt andre Mario Mandzukic, Giorgio Chiellini og Sami Khedira.

- Dette er en ny Champions League-sæson, vi er kun lige gået i gang. Vi ønskede at indlede gruppespillet godt, og det skete ikke. Nu har vi brug for tre point hjemme mod Olympiakos, siger Massimiliano Allegri.

I den anden kamp i gruppe D tabte græske Olympiakos 2-3 hjemme til Sporting Lissabon fra Portugal.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.