Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Gris, Lam & Co er navnet på en ny serie af kvalitetsoksekød, som nu introduceres i Irma og er af en hidtil uset kvalitet i køledisken.
Gris, Lam & Co er en slagtervirksomhed der ligger i Hedehusene, lige udenfor Roskilde. De har specialiseret sig i at producere kød af den allerfineste kvalitet, og leverer kød til nogle af landets bedste restauranter. Deres ekspertise kommer nu også Irmas kunder til gode. Det er et slagteri, hvor respekt for håndværket går hånd i hånd med respekten for både dyr, natur og mennesker. Her måles succes ikke på volumen, men på den spisekvalitet kunden oplever.
Kødet fra Gris, Lam & Co er naturligvis økologisk. Men det er også så meget mere end det.
Hos Gris, Lam & Co har man et tæt samarbejde med den enkelte landmand. Derfor kender man til det liv dyrene har levet, og kan sikre dyrevelfærd af højeste standard. Kreaturerne er opdrættet på friland, hvilket vil sige, at de har adgang til frisk luft og motion. Det er med til at give kødet struktur, og gør at kødet naturligt ændrer smag alt efter årstiden. Racerne tæller bl.a. Skotsk Højlandskvæg, Angus, Herreford og Limousine. Oksekødet kommer fra gårde på Sjælland eller en af de omkringliggende øer, og dyrene udsættes derfor for minimal transporttid, når de skal slagtes. Der er altså en lige linje hele vejen gennem produktionen af kødet. Det vil forbrugeren opleve helt konkret på bøfudskæringerne, hvor man kan se på pakningen præcis, hvilken gård, dyret er kommet fra.
Udskæringerne fra Gris, Lam & Co er på alle måder en god nyhed for de forbrugere, der værdsætter bæredygtighed og madglæde. Det løfter niveauet for det kød, der kan købes med hjem og tilberedes i eget køkken til nye højder.
I uge 20 lancerer Irma de første udskæringer fra Gris, Lam & Co. Ribeye, tyksteg og mørbradbøffer og hakket oksekød. Sortimentet vil løbende blive udvidet. Da Gris Lam & Co producerer ud fra anatomisk bæredygtighed, kan man ikke altid finde alle udskæringer i køledisken, det synes vi giver god mening.
For yderligere information kontakt:
Kategorichef Rasmus Holgersen
Mobil 5159 413
Mail rasmus.holgersen@coop.dk
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.