Det var ikke den aller mest selvsikre restaurationschef, der i morges ventede på at få den endelige dom fra verdens mest respekterede spise-guide Michelin.
Men nu er Henrik Yde-Andersen lettet. For Kiin Kiin har beholdt den stjerne, den til stor overraskelse, og som den eneste asiatiske restaurant i verden, fik første gang i 2008.
"Jeg er bare lettet, lettet, lettet," siger Henrik Yde-Andersen til Newspaq.
Op til afsløringen i dag, har medarbejderne på Kiin Kiin været mere end almindeligt urolige for, om stjernen kom i hus. En Michelin-inspektør aflagde nemlig restauranten et lidt uheldigt besøg.
"Inspektøren spiste simpelthen ikke hvidløg, hvilket er lidt svært at forholde sig til, når man som os serverer asiatisk mad. Men Michelin er jo fair nok, og de bedømmer ikke en restaurant på et enkelt besøg. Derfor kom der også en ny inspektør på besøg, og han må have været tilfreds," siger Henrik Yde-Andersen.
I hvert fald kan restauratøren igen sætte en stjerne op på Kiin Kiins hoveddør på Guldbergsgade i København. Men så heldige har ikke alle danske restauranter været.
Geranium, der huser den netop kårede verdens bedste kok Rasmus Kofoed, fik ingen Michelin-stjerne.
"De fleste havde da forventet, at Geranium skulle have sin stjerne. Vi har lige været der og spise, så det forstår jeg slet ikke," siger Henrik Yde-Andersen.
Men han mener ikke, man skal lægge for meget i det faktum, at Geranium har verdens bedste kok.
"Det er lidt lissom at sammenligne æbler og appelsiner. Michelin-guiden handler ikke kun om gode kokke men også om oplevelse og restaurantens generelle niveau. Man skal jo være gode hver eneste aften," siger han.
På Kiin Kiin er i dag også mere en arbejdsdag end en festdag.
"Jeg skal måske have et enkelt glas champagne eller to i aften. Men ellers skal vi jo tage os af vores gæste og lave mad," siger Henrik Yde-Andersen.