Guardiola slipper for straf efter vredesudbrud

Manchester City-manager Josep Guardiola slipper for videre tiltale efter raseriudbrud mod Southampton-spiller.
Josep Guardiola reagerede voldsomt over for Nathan Redmond, da slutfløjtet var lydt i Manchester Citys kamp mod Southampton.
Josep Guardiola reagerede voldsomt over for Nathan Redmond, da slutfløjtet var lydt i Manchester Citys kamp mod Southampton. Foto: Oli Scarff/AFP

Manchester Citys manager, Josep Guardiola, kan få lov til at styre sin tropper, når de på søndag møder Manchester United i Premier Leagues topkamp.

Det Engelske Fodboldforbund, FA, havde bedt den spanske manager om at forklare sig efter sit raseriudbrud mod Southampton-spilleren Nathan Redmond i sidste uge.

Men ifølge BBC slipper Guardiola for videre tiltale.

Manageren mente, at Southampton havde spillet destruktivt og defensivt i jagten på point, og da kampen var slut, opsøgte Guardiola Redmond og pointerede over for Redmond, at denne var for god en boldspiller til at spille på den måde.

Det gjorde Guardiola med voldsomme fagter over for Redmond.

Siden har han undskyldt for episoden.

- Jeg kan ikke kontrollere mig selv. Forhåbentlig forbedrer jeg mig, lød det blandt andet fra Guardiola.

City vandt kampen 2-1 på en sen scoring af Raheem Sterling, og City topper ligaen med 43 point for 15 kampe, hvilket er otte flere end Manchester United på andenpladsen inden den indbyrdes kamp på Old Trafford søndag.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.