Fyret kassedame tilbudt nyt job af Ali: "Der skal være plads til alle"

Den populære og smilende kassedame, Yvonne Jensen, er blevet tilbudt et nyt job efter fyresedlen fra Kvickly i Holte.
Købmanden Ali Filikci har tilbudt kassedamen Yvonne Jensen et nyt job.
Købmanden Ali Filikci har tilbudt kassedamen Yvonne Jensen et nyt job. Fotos: Private

Historien om den vellidte kassedame Yvonne Jensen, der er fyret fra Kvickly i Holte, er nået vidt omkring.

Kvickly-kunden Eileen Klitvads facebookopslag, hvor hun roser Yvonne Jensen til skyerne, er søndag eftermiddag blevet delt over 3.700 gange, og Yvonne Jensen har allerede modtaget flere jobtilbud.

Blandt andet fra Købmanden i Søllerød i Nordsjælland, der vil tilbyde Yvonne Jensen et job ved kassen. Det skriver TV 2 Lorry.

- Det lader til, at hun er vellidt og giver kunderne en god oplevelse, og en sådan medarbejder kan vi godt bruge i vores forretning, siger Ali Filikci til Avisen.dk. 

Ali Filikci har endnu ikke talt personligt med Yvonne Jensen, men han har skrevet i kommentarfeltet på Facebook, at jobbet er hendes, hvis hun vil have det.

Købmanden i Søllerød efterspørger medarbejdere med kompetencer og erfaring, og her passer Yvonne Jensen perfekt ind i billedet.

- Det kan jo også være svært at få job, hvis man er lidt op i årene, og vi har det menneskesyn, at der skal være plads til alle, siger Ali Filikci.

Ifølge TV 2 Lorry har Købmanden i Søllerød tilbudt Yvonne Jensen et deltidsjob. 

Lørdag fortalte Avisen.dk historien Eileen Klitvad, der blev så ked af det over, at Yvonne Jensen var blevet fyret, at hun spurgte den garvede kassedame, om hun ikke måtte tage et billede af hende og dele det på Facebook i håb om, at det kunne bane vejen for et nyt job.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.