Familien fra Bryggen røber stor nyhed: Geggo har født
Der er jubel hos familien Kessler. Geggo har født. Foto: SCANPIX arkiv
Så er der blevet en mere i familien Kessler.

Landets mest kendte familie fra Bryggen er i jubelrus. Familien er nemlig blevet et medlem rigere. Linse Kesslers datter Geggo har født en lille pige. Det skriver de glade tv-personligheder selv på de sociale medier.

Geggo - aka Stephanie Karma Kessler - fortæller på Instagram - at hun fødte fredag efter 25 timers veer. Den seje Brygge-kvinde klarede fødsel unden smertelindring - som hun havde ønsket det. Hun roser for øvrigt kæresten Cengiz for at være den perfkete fødselshjælper og skriver bl.a. om datteren:

"Hun vejede 3630 gram, var 53 lang, og fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af, jeg er SÅ heldig at han er faren til min datter," skriver hun.

På Facebook jubler Linse Kessler, der med familieforøgelsen er blevet mormor. Med STORE bogstaver - mindre kunne ikke gøre det - skriver en pivstolt Linse blandt andet:

"GEGGO DU ER SÅ MEGASEJ TIL AT FØDE, JEG KALDER DIG ALDRIG EN PIVESKID MERE."

Det er allerede bestemt, at den lille baby skal hedde Alba. Og det tyder på, at hun vil blive forkælet efter alle kunstens regler. Som Linse erklærer:

"SMUKKE SMUKKE ALBA, DU KOMMER IKKE TIL AT MANGLE KÆRLIGHED OG MENNESKER OMKRING DIG, SOM VIL LÅNE DIG:"

NU MÅ JEG SIGE DET 󾌸 JAAAAA JEG ER EN MORMOR <3 <3 <3 TAK TAK TAK AF HELE MIT HJERTE TIL JER GEGGO OG CENGIZ, STØRSTE...

Posted by Linse Kessler on Monday, February 8, 2016